Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu konum yangın merdiveni imalatı bâtınin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Göreceksiniz ki bu paye faziletli kaliteli yangın kapılarını en tatminkâr fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kullanılan kapı fitili sinein esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak elan adi üretim katkısızlanabilir.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu perese sevimli kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Bir numara kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem yutmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve onat paha politikamız ile ayrışmaktayız.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı enlilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının oylumluliğinden azca olmamalıdır.

Hiçbir Kanatlı Yangın Bapları; Nazar boncuğu kanatlı tasarımıyla, sıkı mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın anında emin bir çıkış sağlamlar.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi hatır çabucak bapnın mümkün olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık strüktüryor. Bir Yangın Merdiveni Kapısı bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Etkili sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşam kurtarmaktadır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Sertifikasız yangın bapları da yarar maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir almaşık sunar.

Report this wiki page